Dansk startup vil tage kampen op mod de stadig mere grådige parkeringsselskaber

En gruppe jurastuderende har grundlagt en virksomhed som ved hjælp af teknologi og innovation, tager kampen op med parkeringsselskaberne

Vi er et team bestående af både jurastuderende og jurister, som mener at parkeringsselskaberne er blevet for grådige og ofte uretfærdige når de afgiver parkeringsbøder. Vi har en passion for retfærdighed, og denne passion fik benzin på bålet efter flere gange, ar have modtaget en parkeringsbøde på trods af, korrekt betaling for parkeringen, og flere minutters nærstudering af parkeringsskiltet ved siden af bilen, samt overholdelse af reglerne i øvrigt.

Det handler om princippet bagved 

Vi gør en forskel, ved at tage os af de sager, som almindelig vis vil blive afvist af advokater og jurister. Dermed sagt, er der ikke nogen sager der er få små til os, og ingen uretfærdighed bør gå uset hen. Vi har udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at gennemskue, om den parkeringsbøde der er givet er retfærdig eller bør klages over. Via dette system, står vi klar til at tage kampen op med parkeringsselskaberne på dine vegne, med paragrafferne i ryggen! Vi har samlet retspraksis fra flere hundrede domme og afgørelser, hvor vi herefter har prædefineret over 100 sager. Vi har på denne baggrund mulighed for at vurdere din sag ud fra de bedste betingelser.

Luk menu
Close Panel