Din nemme vej til retfærdighed

Idéen bag Jur Nordica

Vi er et team af jurastuderende, som har et brændende ønske om at hjælpe folk med deres småsager, hvor det ikke kan betale sig at få en advokat til at hjælpe, eller hvor man selv er usikker på at begive sig ind på det pågældende område, og dermed skulle stå ansigt til ansigt med firmaer, der uden videre driver gæk med forbrugere der ikke kender deres rettigheder.

Vores services udspringer ofte af problemstillinger vi enten selv, eller vores nærmeste, har stået i, hvorfor vi er vidende om den frustration disse såkaldte ’småsager’ kan medføre.

Der er i forvejen muligheder for at man kan få juridisk rådgivning ved f.eks. en Retshjælp, men vores tanke er, at småsagerne skal kunne klares så nemt og hurtigt som muligt. Med en travl hverdag, som de fleste befinder sig i, vil et fysisk møde for rådgivning ofte kræve noget tid, som man ikke har. Vi vil derfor hjælpe folk med deres småsager elektronisk. Det er ligeledes ikke kutymen for Retshjælpen at føre sagerne på vegne af borgeren, – dette er noget vi gør.

Det elektroniske aspekt gør hjælpen tidsbesparende og medfører også, langt lavere omkostninger. Vores rådgivning er baseret på vores egne formularer inden for hvert område, det mere eller mindre kan prædefinere udfaldet af lige præcis din sag. Disse formularer gør det nemt tilgængeligt for både dig som kunde og os som rådgivere, at hjælpe dig bedst mulige vis.
Vores idéer udspringer af et ønske om at kombinere jura og juridiske problemstillinger med den innovative verden.

Det er vigtigt for os, at gøre verden til – et bare lidt – bedre sted at være, og vi er bevidste om, at det er de små ting i hverdagen der oftest danner udfordringer. Vi er her for dig, det er et princip!