Dette er vores

Ingen dyre advokater

Vore mission er, at hjælpe folk der ikke har råd til en dyr advokat, eller som ikke kan få en advokat til at tage sagen, fordi “det ikke kan svare sig”. Vores erfaring inden for sagsbehandling, samt vores udviklede teknologiske system, gør det ideelt for dig og os at tage de mindre sager, som eksempelvis omhandler parkeringsbøder.

Derudover er vi med vores No Cure – No pay system, en perfekt enhed for dig, da du ikke skal ligge en krone, før din sag er afsluttet til din fordel.

Der er ikke længere grund til at stå tilbage med en følelse af, at der ikke er noget hjælp at hente, hos advokater eller andre fagpersoner fordi din sag ikke er “stor” nok. Alt tæller for den almindelige dansker, og det er dig vi vil hjælpe.

Det tidsmæssige aspekt

Når man har fundet ud af, at man ikke kan få en advokat til at tage sin sag, eller simpelthen ikke har råd til det, så forsøger man selv – men hvor skal man starte?

Der er en del regler inden for hver enkelt område, og når man så endelig har fundet ud af dem, og føler at man kender sin ret, så er der stadig en række domme og afgørelser der kan have indflydelse på, hvordan din sag falder ud. Det kan være en jungle at finde rundt i.

Hvis man endelig har dannet sig et godt overblik over sin sag, skal man klage, men hvor klager man henne? Og når man har klaget, hvad sker der så?

Det er meget tid og mange kræfter man selv skal bruge, for at få overblik og i sidste ende gennemført sine rettigheder, en tid, som det ikke er alle der har. Her træder vi til. Vi vil gøre det til en kort process for dig, hvor du skal gøre mindst muligt, også tager vi os af al sagsbehandlingen indtil der er kommet en afgørelse på din sag.

Vi gør din hverdag nemmere – du skal kun bruge få klik på vores hjemmeside, også er sagen overladt til os. Vi vil give dig tid, til det der virkelig betyder noget, og ikke småsager som disse, som vi gerne tager os af.

Avanceret platform

Vi har udviklet en avanceret platform der sammensætter love, cirkulære og retspraksis og som dermed er beregnet til at komme med udfaldet af den pågældende sag. Dette sikrer en sikker, korrekt og hurtigt sagsbehandling. 
Vores platform vil være i konstant udvikling og holde sig opdateret med nye domme og afgørelser, samt love, så vi altid står klar med en afgørelse baseret på den korrekte juridiske baggrund.

Det er vore mission, at bruge teknologien til alles fordel, og med vores øvrige sagsbehandling sikrer vi, at vi kan hjælpe dig på bedste vis.

 

Jur Nordica – det er et princip